Jokihydro Outlet
0
0.00 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Toimitusehdot

Toimitusehdot

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tämän sivun lopusta tietosuojaselosteemme.

1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto ja palautusoikeus

2. Suoraan hyllyssä olevien tuotteiden toimitusaika 1-4 päivää. Jos tuotteet löytyvät suoraan hyllystä, tilaus lähetetään heti tilauspäivän

3. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa välittömästi Jokihydro Oy:lle, jos hän on saanut väärän tai viallisen tuotteen. Ilmoituksen voi tehdä joko sähköpostitse osoitteeseen info@jokihydro.fi tai puhelimitse

4. Jokihydro Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toiminta estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten tekijöiden vuoksi, joihin Jokihydro Oy ei ole pystynyt vaikuttamaan.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on normaalisti 1-4 työpäivää. Pyrimme siihen, että toimitukset lähetetään aina mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Jos toimitusaika venyy normaalia pidemmäksi, otamme asiakkaaseen yhteyttä mahdollisimman nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.

2. Toimitustavat

Kaikki tuotteet on hinnoiteltu vapaasti Joensuussa eli hintoihin lisätään toimituskulut. Toimituskulut ovat vähittäisasiakkaille yleensä 20,00 euroa/lähetys (alle 5 kg).

3. Verkkokaupan maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, OP, Danske Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Mobiilimaksut: MobilePay. Mobiilimaksun toteuttajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) ja mobiilimaksupalvelun tuottaja on MobilePay Finland Oy (y-tunnus 2912210-8). MobilePay-sovelluksella tehtävissä maksuissa maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun saajalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Maksu noudettaessa kassaan. Voit tehdä tilauksen normaalisti verkossa etukäteen. Jos haluat maksaa vasta noutaessasi myymälästä, valitse ensin toimitustavoista "nouto myymälästä", jotta voit valita maksutavaksi "maksu noudettaessa myymälästä".
Laskutus. Meiltä on mahdollisuus ostaa tuotteita myös laskulle, palveluntuottajana on tässäkin tapauksessa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7)

Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

p. 020 718 18304. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ilmoittamaan:

Palautuksen syyn (vioittunut/väärä tuote)
Tilaajan tunnistetiedot (nimi ja tilausnumero)
Haluatko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai haluatko vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle?
Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Pyydämme ilmoittamaan kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen info (at) jokihydro.fi

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksen, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info (at) jokihydro.fi7. Verkkokaupan hinnat

Sivuilla näkyvät myyntihinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden virheellisesti kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä, ollaan siitä yhteydessä tilaajaan ennen kuin tilaus vahvistetaan lopullisesti.


8. Yhteystiedot

Jokihydro Oy

Teollisuuskatu 3, 80100 Joensuu
Puhelin 013-221 381
info@jokihydro.fiAukioloajat

ma-pe 7.00-17.00 
(korjaamo 8.00 - 16.00)
Jokihydro Outlet

Jokihydro Outlet verkkokauppa

Teollisuuskatu 3, 80100 Joensuu